יום רביעי, 19 ביוני 2013

מאפינס בננה ושוקולד לבן מהיר ומתוק | מתכון למאפינס בננה ושוקלד לבן



מאפניס בננה ושוקולד

מה יכול להיות טוב יותר מבננות ושוקלד לבן?

האפשרות להכין מהם מאפינס משגעים בעשר דקות עבודה...

בימי שני באופן קבוע אנחנו נפגשות בגימבורי.

חשבתי שהיום בא לי להפתיע את הבנות עם משהו מתוק אך לא כבד מידיי
משהו שיסתדר נהדר עם הקפה שאנו שותות.

הסתכלתי בשעון וראיתי שיש לי שעה להכין משהו קטן וטעים
נלחצתי, אך מיד נזכרתי במאפינס שהכינה קרין גורן לפני חודש בטלויזיה וחייכתי.

אז הינה המתכון עם שדרוג ושינוי קל שעשיתי לפי טעמי האישי, מהיר מאוד ובעיקר טעים.

250 גרם שוקולד לבן
2.5 בננות בשלות
3/4 1 כוס סוכר
3 ביצים גדולות
1 שמן
2.5 כוסות קמח
2.5 כפיות אבקת אפייה
1/4 כוס פצפוצי שוקולד (לא חובה) 


טוחנים במעבד מזון את השוקולד לפירורים.
מוסיפים את הבננות,סוכר,ביצים ושמן.
לאחר שמתקבלת תערובת חלקה מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים קלות לקבלת מרקם אחיד.
(כאן השלב שמי שאוהבת יכולה להוסיף פצפוצי שוקולד)
מוזגים את התערובת לתבנית מיוחדת של מאפינס.
ואופים כ 25 דקות 180 מעלות
מצננים מעט...
וזוללים :-)


התמונות צולמו במצלמת canon

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה