המבורגר ביתי
אחד הדברים הכי קשים שלי במעבר לקפריסין היה הגעגוע למסעדת המבורגרים טובה.
אז נכון יש פה כמה מסעדות שאפשר למצוא המבורגר מוצלח...אבל כמה אפשר לשבת באותה מסעדה ולאכול את אותו ההמבורגר?
החלטתי לכנס את החברים ולהכין ארוחת המבורגרים שלא תשכח!
מרכיבים:
חצי קילו בשר סירלויין טחון
חצי קילו בשר צלעות טחון
100 גרם שומן בקר איכותי
1 בצל קצוץ
מלח דק
פלפל שחור טחון
כמון – לפי טעם אישי
מטגנים את הבצל עד שמשחים. מניחים להתקרר
מעט.
מכניסים את הבשר הטחון עם השומן לקערה ומערבבים
לאיחוד
מקפלים את הבצל לתוך תערובת הבשר ומתבלים
לפי הטעם.
סוגרים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים
למקרר לשעתיים!
מוציאים מהמקרר, מכינים קציצות
לפי הגודל הרצוי
מניחים על הגריל ומטגנים משני צדדים
המלצה שלי- תוספות שיהפכו את ההמבורגר לחלומי עוד יותר:
פטריות מטוגנות
טיפ חשוב מאוד -
לערבב את הבשר עם הידיים ולא למעוך אותו.
בתיאבון!







אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה