יום שבת, 15 ביוני 2013

עוגיות פרח מייפל גם יפות וגם טעימות | מתכון עוגיות פרח מייפל


עוגיות פרח מייפל


המצרכים:

¾ כוס אבקת סוכר
150 גרם חמאה
1 ביצה
1 חלמון
2.5 כוסות קמח
חצי כפית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
כפית קליפת תפוז מגורדת
                                          


                    
למילוי:
רבע כוס סירופ מייפל
1 גבינת סימפוניה  30% בטמפרטורת החדר
4 כפות סוכר



תחילה נכין את המילוי-

נעביר לכלי את הגבינה והסוכר ונניח בצד ל 10 דק.נערבב
במערבל נקציף את הגבינה עם הסוכר והמייפל
נעביר למקרר להתקשות.

הכנת העוגיות:

מערבבים במערבל עם וו גיטרה את אבקת הסוכר עם החמאה
מוסיפים בהדרגה את שאר המרכיבים היבשים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד
משטחים את הבצק לעובי ½ סנטימטר ויוצרים צורות (אפשר פרח אפשר עיגולים)
במחצית מהצורות חותכים עוד עיגול קטן (למילוי)

אופים את העוגיות ב 150  מעלות כ-רבע שעה
מוציאים מהתנור וממלאים-

אופן המילוי:

את התערובת שהכנו מראש מעבירים למזלף ומתחילים להזליף למרכז העיגולים ללא החור האמצעי.
את העוגיות עם החור האמצעי מקשטים באבקת סוכר וסוגרים  כמו סנדוויץ.



התמונות צולמו במצלמת canon

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה