עוגת תפוחים
אני
מכורה לעוגות תפוחים...יש עוגות יבשות יותר ויש עוגות רטובות.
זאת עוגה
יבשה ומהממת שמתאימה בידיוק לקפה של הבוקר.
והכי כיף
שזה 5 דק עבודה.
5 תפוחים
קלופים וחתוכים לקוביות
4 ביצים
כוס וחצי
סוכר
2כוסות
קמח תופח
כוס שמן
כפית
וחצי קינמון
קורט מלח
לערבב את
כל המצרכים ביחד
להכניס
לתנור 180 מעלות כ- 45 דקות.
טיפ: ניתן להוסיף חצי כוס צימוקים לתערובת
התמונות צולמו במצלמת canon
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה