יום שישי, 15 בנובמבר 2013

מתכון לפאבלובה תותים | מתכון פשוט ומהיר להכנת מרנג

פאבלובה עם תותים.

לכל מי שאוהב/ת נשיקות מרנג בשילוב של קצפת ותותים...
לא תאמינו כמה זה פשוט.



 למרנג:

4 חלבונים
200 גרם סוכר
2 שקיות סוכר וניל

לקרם: 
1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
1 שקית אבקת פודינג וניל
150 גרם סוכר

לרוטב:
20 תותים חתוכים
1/2 כוס מים חמים
1/2 כוס סוכר - 100 גרם





הכנת המרנג:
מחממים תנור ל 90 מעלות.
במיקסר נקי לחלוטין ויבש מקציפים חלבונים כדקה במהירות גבוהה.
מוסיפים בהדרגה סוכר וסוכר וניל וממשיכים להקציף במהירות בינונית כ-10-15 דק, עד שמתקבל מרנג יציב


הכנת הרוטב תותים:

בזמן ההקצפה, מכינים רוטב תותים. מערבבים מים עם סוכר עד שהוא נמס ומצננים.
מוסיפים את חתיכות התותים פנימה ומערבבים היטב.
מכניסים למקרר.














חוזרים לקצף- מעבירים את הקצף לשקית זילוף ומזלפים  על תבנית עם נייר אפייה קעריות בינוניות
מכניסים לתנור 90 מעלות כשעתיים וחצי.
מוציאים מהתנור ומצננים.


הכנת הקרם:

בזמן שהקעריות מרנג מתייבשות, מכינים את הקרם.
מקציפים את השמנת מתוקה עם האבקת פודינג. בקצב איטי מוסיפים את הסוכר.(הקרם צריך להיות יציב וקשה)
מעבירים לשרוול זילוף, ומתחילים לזלף לקעריות בצורה עגולה כלפי מעלה.
מכניסים למקרר.
לפני ההגשה מוסיפים את התותים עם מעט רוטב!
בתאבון..










טיפ: מי שרוצה ואוהב לגוון ניתן להשתמש בפודינג שוקולד או ריבת חלב.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה